Stjernetramp 2019: Korte rør og stramme kæder

Foreningen havde fire mand tilmeldt Stjernetramp 2019. 3 mand nåede startstregen – kun 2 krydsede mål!

Efter sæsonåbneren til Gran Fondo Jennum, var det tid til at følge op på de gode resultater. Fire foreningsmænd var tilmeldt Stjernetramp 2019 – men kun tre nåede til startstregen. Kassereren måtte dagen før løbet melde fra, da et bøjet ribben under sidste træningstur før løbet voldte så mange problemer, at det umuliggjorde det 120 km midt- og sydfynske togt.

“Altså, da jeg fik det af vide, der havde jeg det dårligt. Er du sindssyg, jeg havde det dårligt. Nørj…”, lød det fra en rystet Formand, der netop var ankommet fra Assens til havnen i Nyborg, da han fik beskeden.

Tekniske problemer og mandefald på bakkerne

På startstregen stod som nævnt Formanden, Coach Christopher og Mekanikeren. Startskuddet lød, og alle mand røg over startstregen som skudt ud af en kanon. Bundgas fra start. Der blev naturligvis uddelt et par rutinerede skaller og Sagan-vinger i positionskampen af de indædte sataner i de hvid/sorte og celestegrønne holdtrøjer.

Der var godt smæk på, men ca. 12-13 km inde i løbet, efter feltet havde ramt de første af de utallige afsindigt absurde stigninger, blev feltet trukket ud. Flere ryttere sad allerede med blodsmag i munden og blodsprængte øjne. Pludselig var Mekanikeren ude af syne. Hvad var der sket for den velkørende Junior-Landsholds-mekaniker?

“Der sker simpelthen dét, der ikke må ske for en mekaniker: Jeg får mekaniske problemer. Det billige plastikskrammel, jeg kører rundt på, kan åbenbart ikke holde til mine skarpe ryk og vuggende bjergkørsel. Derfor træffer jeg en hurtig beslutning. Jeg prajer en løbskommisær, faker en skade, får et lift tilbage til startstregen, ryger fluks ud i bilen, på med den hurtige solbrille, i sportsdirektørtøjet og afsted ud på ruten med friske astmainhalatorer og sticky bottles til drengene”, lyder det fra Mekanikeren, der fremover vil blive tituleret Sportsdirektøren.

Første Sportsdirektør-tjans var naturligvis at køre i forvejen og snuppe et billede af de to tilbageværende DÆC-ryttere

Betragtninger fra følgebilen: “Alléz, alléz, alléz!”

Med følgebilen lige bag sig, kunne de to DÆC-ryttere nyde godt af hårde, men retfærdige dessiner fra den skånselsløse Sportsdirektør, der netop har fået insidertips og gode fifs fra foreningens protektor, Brian Holm, til foredrag i Arena Assens.

De to tilbageværende ryttere trådte godt til i pedalerne, og især Christopher var godt kørende og tog masser af vind for Formanden. Ruten gik op og ned i en heftigt savtakket profil. Formanden kæmpede bravt på bakkerne, men på de flade stykker høvlede benene som en Buddy Rich trommehvirvel. Christopher var flyvende både op, ned og ligeud.

Sportsdirektøren valgte i bilen at køre en interessant stop-n-go-strategi. Kør frem, stop, hoppe ud, tage billeder, tilbage ind i bilen og råbe skældud. Foruden at tage sig af de to DÆC-ryttere, kunne en punkteret rytter i øvrigt nyde godt af neutral service. Da Sportsdirektøren så den punkterede rytter i vejkanten, stoppede han resolut bilen, lappede cyklen og sendte rytteren afsted igen med 7.5 bar og et klap i røven – en storslået gentleman-manøvre!

Formanden og Coach Chris, efter NETOP at have læsset en gruppe, på jagt efter en ny gruppe at spise

Fælles front over målstregen: Stjernetramp 2019 veloverstået

Efter 120 km kunne de to DÆC-ryttere trille over målstregen i samme tid. Efter imponerende mandfolkekørsel i 03.46.35 og en gennemsnitsfart på 32.1 km/t i strålende solskin, kunne de tre musketerer runde af med en iskold O’ense og vende snuden hjem mod Odense igen.

Vi takker for et flot afviklet Stjernetramp 2019, og vender helt sikkert tilbage til Alpetramp 2019!

Formanden i mål
Coach Chris i mål
Sportsdirektøren i mål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *